Onze behandelingen

Algemene tandheelkunde

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Beldente terecht voor algemene tandheelkunde.

Jaarlijkse controles voor volwassenen en halfjaarlijkse voor kinderen zijn erg belangrijk voor een gezond gebit.

Daarnaast kan uw tandarts u ook helpen bij tandsteenreinigingen, of het verzorgen en eventueel verwijderen van tanden die werden aangetast door cariës of tandvleesaandoeningen.

maak een afspraak

Esthetische tandheelkunde

In de hedendaagse maatschappij heeft de esthetische tandheelkunde veel aan belang gewonnen. Een simpele correctie kan immers leiden tot grote veranderingen, die uw leven in een positieve zin zullen beïnvloeden.

Bij Beldente biedt uw tandarts u verschillende mogelijkheden aan : bleachen, plaatsen van facetten, losse prothesen, vast kroon- en brugwerk … .

Alles om u terug tevreden te stellen over uw eigen mond en tanden.

maak een afspraak

Prothesen

Of u nu één, meerdere of alle tanden bent verloren: Beldente komt met de gepaste oplossing!

Daarbij worden zowel losse als vaste constructies gebruikt. Een losse constructie bestaat uit een eenvoudige kunststof prothese.

Om het draagcomfort te optimaliseren stellen wij u een skelet voor dat eventueel voorzien is van attachementen. Bij een vaste constructie steunt het kroon- en brugwerk op de bestaande tanden. Op deze manier wordt er voor een vaste kroonvervanging gezorgd, afgewerkt in hoog edel metaal of zirkonium (metaalvrij).

maak een afspraak

Implantologie

Implantologie biedt ons mogelijkheden die vroeger niet bestonden. Het is dan ook een snelgroeiend onderdeel van de tandheelkunde.

Omdat Beldente u niets wil ontzeggen, bieden wij ook implantaten aan. Een ontbrekende tand hoeft u dus niet meer te ontmoedigen.

Implantaten zijn kleine titanium stiften, die kunstmatige tandwortels vormen. Nadat deze stevig in de kaak zijn vastgegroeid worden de nieuwe structuren op deze duurzame en beetvaste implantaten bevestigd.

Op deze manier is er een oplossing voor elke situatie en kan u weer genieten van ‘belles dents’ – of mooie tanden – en een stralende lach!

maak een afspraak